home1 Onze Espresso
home1 Onze Panini
home1 Onze Bar
 

PANINO mi gusta werkt samen met Segafredo, een van de meest bekende koffiemerken in Italië. Segafredo staat bekend om zijn originele, authentieke Italiaanse espresso, die voortkomt uit de zorgvuldige selectie van alleen de beste koffiesoorten, de traditionele Venetiaanse kunst van het koffiebranden en de toepassing van de modernste bereidingstechnieken. Wij gebruiken 100% Arabica bonen, wat een volle geur en aroma geeft aan de koffie.

 

‘Pranzo’ oftewel lunch is het beste moment om bij PANINO mi gusta te zijn en een van onze vers bereide broodjes te proberen. Naast een groot assortiment aan koude en warme broodjes kunnen ook salades en antipasti besteld worden; deze zijn allen uit echt Italiaanse producten en ingrediënten gemaakt, zoals mozzarella, prosciutto di Parma, carpaccio en pecorino. Afhalen en bestellen van alle gerechten en dranken is ook mogelijk.

 

 

Wie bij PANINO mi gusta binnenkomt heeft gelijk het gevoel in een echte Italiaanse espressobar te zijn. Het is mogelijk om gezellig binnen, of buiten in de zon op het terras te zitten. Behalve koffie en panini biedt onze bar ook de mogelijkheid om een goed glas wijn, prosecco of Italiaanse likeur te drinken, zoals limoncello, grappa en amaro.