Over ons

 

PANINO mi gusta is een Italiaans familiebedrijf gelegen aan het Kerkplein, een van de grootste pleinen in het hartje van Arnhem. Zowel zomers als ’s winters vinden hier vele evenementen plaats, zoals Living Statues, Mode Biennale en Harley Davidson dag, maar ook tijdens een doorgaande dag is het een gezellig plein om aan te zitten.

 

Sinds PANINO mi gusta in 2009 zijn deuren geopend heeft, is deze espressobar een groot succes in Arnhem. Dit is te danken aan de excellente service en goede kwaliteit producten, maar vooral door de lekkere, echte Italiaanse koffie en broodjes. 


Behalve een groot assortiment aan koffie, zoals espresso, latte macchiato, moccaccino en frappuccino, kan je bij ons ook terecht om te lunchen of te borrelen in de namiddag. Er kan gekozen worden uit diverse panini, antipasti en salades.

 

PANINO mi gusta staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding: grote porties en royaal belegde broodjes voor een relatief lage prijs. De broodjes worden elke dag vers afgebakken en belegd; de warme broodjes, salades en antipasti worden ‘a la minute’ bereid, zodat de producten het best tot hun recht komen.

 

Voor wie ook wat van de Italiaanse levensstijl wilt proeven is PANINO mi gusta elke diensdag tot en met zaterdag geopend van 09:00 tot 18:00. 

 

 

 

 

 

FacebookKijk ook op onze Facebook voor meer foto's en info!